Informació de contacte

dimarts, 27 d’abril de 2010

XXIIIª Trobada d'Escoles en Valencià de l'Horta Nord.

Com cada primavera, la Coordinadora pel Valencià de l'Horta Nord, entitat pertanyent a la Federació Escola Valenciana, ha convocat la Trobada d'Escoles en Valencià.

I com cada any, la resposta de les famílies del Barranquet ,ha estat d'allò més destacada. La participació va en augment al llarg de la jornada. Començant tímidament pel Cercavila, (que si bé va comptar amb un nombre raonable de nosaltres, fora desitjable una presència més nodrida per a futures edicions,) continuant per l'organització dels tallers que oferim a totes les xiquetes i xiquets participants i finalitzant en el multitudinari dinar de germanor, que ens va obligar a utilitzar un carrerò no més per nosaltres, vist que vàrem ser més d'un centenar de persones entre menuts i majors.

Cal agrair a les persones de l'Associació que han dedicat part del seu temps a que totes les activitats anaren endavant i molt especialment a les que al llarg del curs han participat en totes les reunions comarcals per a coordinar-nos amb la resta d'entitats participants i aconseguint que la jornada de la Trobada siga una de les fites anuals més esperades per les nostres xiquetes i xiquets.