Informació de contacte

dijous, 25 de març de 2010

Resum de l'Assemblea General

Tal i com s'havia convocat, el dijous 25 de març es va celebrar Assemblea General de l'Ampa. Els principals acords que vàrem adoptar van ser:

*Aprovar l'acta de l'Assemblea del 04/11/09.

*Organitzar un taller d'animals de papiroflèxia per a la Trobada d'Escoles en Valencià. que es farà a Bonrepòs i Mirambell el proper diumenge 25 d'abril. Al mateix temps, un segon taller que no necessite excessiva preparació i supervisió.

*Fer torns de voluntaris per a repartir-se les hores que ha de durar el taller.

*Convocar un dissabte verd per al dia anterior a la Trobada (dissabte 24) per a finalitzar la pintura del mural del carrer peatonal i preparar els materials necessaris per a la participació en la Trobada.

*S'ha comunicat que el mandat de l'actual Junta Directiva finalitza a final del mes de maig i caldrà convocar unes noves eleccions a les que es podran presentar candidatures. Per a facilitar el coneixement del funcionament intern de l'Associació, s'han penjat els Estatuts al Blog, a la columna de la dreta a l'apartat de Documents.

*S'ha informat de la infructuosa reunió mantinguda en la Conselleria d'Educació entre el subdirector Territorial II, Ramon Estevan, la
Directora del Centre i el Regidor d'Educació de Godella per a reivindicar millores en les instal·lacions: substitució de la coberta d'uralita de l'Aula Multiusos, ampliació del menjador i cobriment d'una part del pati. Davant la negativa de la Conselleria a dur a terme aquestes millores s'han proposat una sèrie de accions:

  • Escriure al Conseller expressant les nostres reivindicacions.
  • Redactar una nota de premsa i difondre-la entre els mitjans de comunicació.
  • Sol·licitar a totes les persones associades idees d'altres accions a emprendre.

1 comentari:

Josep ha dit...

Hola, trobe que podria ser interessant informar als mitjans de comunicació del dia verd del col·legi i aprofitar per informar de la negativa de la Conselleria d'Educació per dur a terme les demandes dels pares/mares (sostre aula multiusos ...)
Salutacions
Josep Verdú