Informació de contacte

dilluns, 1 de febrer de 2010

Samarreta per a la Trobada d'Escoles en Valencià

El proper dia 25 d’abril tindrà lloc a Bonrepòs i Mirambell la XXVª Trobada d’Escoles en Valencià de l’Horta Nord. Com cada any, la Federació Escola Valenciana, organitzadora de la Trobada, ha encarregat a Mariscal el disseny d'una samarreta commemorativa i reivindicativa de l'Escola en Valencià. Cal dir que el disseny d'enguany està en la línia del que estàvem acostumats i no el decebedor disseny del curs passat.

Les samarretes estan ja a la venda al preu de 8,00 € i per a poder vore-les i emprovar-se les diferents talles, al vestíbul del col·legi hi haurà exposada una mostra. Qui tinga interès en adquirir-ne alguna, haurà d’omplir aquest full de comanda i deixar-lo en la bústia de l'Ampa. El termini per fer les comandes conclou el dia 26 de Febrer. Les samarretes encomanades s’abonaran per domiciliació bancaria el 1 de Març, i es repartiran, com és habitual, dies abans de la Trobada, una vegada ens les haja lliurat Escola Valenciana.

En la propera Assemblea General de l'Ampa que es farà el mes de març, es plantejarà la preparació dels tallers i activitats que oferirà El Barranquet als assistents a la Trobada.