Informació de contacte

dimecres, 3 de febrer de 2010

Barranquet Solidari

Com sabeu, un terratrèmol de 7.3 graus en l'escala de Richter ha devastat la capital d'Haití, Port-au-Prince, i la seua població necessita de la nostra ajuda. Per aquest motiu Escola Valenciana ens proposa la campanya "Un Euro, Llavor de Solidaritat. Ajuda mèdica al poble d'Haití", amb coherència amb el model d'escola de qualitat que defensem i que ha de ser necessàriament una escola plurilingüe però també una escola solidària.

Es tracta fer el donatiu d'un euro per alumne que es destinarà a l'ajuda mèdica que està donant Metges sense Fronteres a la població haitiana.

Per a això, com ja férem recentment en la campanya de solidaritat amb el Poble Saharià, instal·larem una urna a l'entrada del Centre per tal de facilitar que tot l'alumnat, les mares i pares, el professorat o qui vullga, puga fer la seua aportació econòmica.

La urna estarà instal·lada des del proper dilluns dia 8 de febrer fins al dimarts 16, dia que es celebrarà al cole la festa de carnestoltes i que aprofitarem per tal de replegar les darreres aportacions.

Per tal d'ampliar informació sobre la campanya, podeu vore aquest vídeo.