Informació de contacte

divendres, 22 de gener de 2010

el barranquet campió de basquet


Des de fa un anys els equips de bàsquet del CEIP
EL BARRANQUET estan participant en els Jocs Esportius
de la Comunitat Valenciana.

Estos estan organitzats en unes Fases Municipals organitzades per Ajuntaments. En Particular, nosaltres participem en
la que és organitzada per Godella. Els equips són tant
de escoles municipas dels pobles veïns (Bétera, Eliana, LLiria, Ribarrotja, OAM Godella, Casinos) com col.legis (EPLA, Sagrado Corazon, Cambidge, IALE, Francisco LLopis, EL BARRANQUET, etc).

S’organitzen en grups de varios equips. Cada grup juga una lligueta. El BARRANQUET va quedar campió del seu grup.

Els guanyadors de cada un del grup van fer el cap de setmana un campionat per eliminatòria per a vorer que quedava primer. El quatre equips classificats primers de cada grup van se OAM Godella B, La Pobla, Ribarrotja B i EL BARRANQUET.

El dissabte es van enfrontar l’OAM contra la Pobla guanyant estos en un partit molt disputat.

Nosaltres ens fam enfrontar al Ribarrotja i vam guanyar clarament 74 a 26.

La final es jugà el diumenge: LA POBLA- EL BARRANQUET.

La pobla va començar molt bé i va dominar el partit fins al 4 quart (es juguen 6 de 8 minuts). Va ser quan aleshores EL BARRANQUET va millorar molt tant en defensa com en atac i va girar el marcador en els dos darrers quarts. Vam guanyar 60 a 52 i el BARRANQUET es va proclamar campió de esta fase. Ara, junt a LA POBLA i el OAM Godella B (que va quedar tercer), jugara contra els que s’han classificat primers en les altres Fases Municipals organitzats per altres ajuntaments.

Els xiquets es van alegrar molt de vorer que algunes mestres es van acostar al pavelló de Godella per a vorer-los (Encarna, Mercedes, …).

Els partits seran sens dubte més difícils però ahí estaran lluitant els nostres jugadors.

El nostre objectiu es que els xiquets facen esport, que s’ho passen bé jugant en els seus amics i si guanyen millor. I si no, no passa res.

Si punxeu ací, voreu les fotos de la final.


1 comentari:

Viñals ha dit...

Enhora bona a tot l'equip, pares, mares i cos técnic.
La realització d´esport en un entorn educatiu es força dificultos, per aixo aquest exit te molt de merit. Els que ja portem molt de temps al col.legi sabem les dificultats que en hagut de superar.

L´esport te valors molt interesants com es l´enfortiment de l'amistat, la solidaritat, l´espirit de superació etc; a més de lo important que és per al desenvolupament fisic del xiquets i xiquetes.
Si a tot aixo, afetxim l´alegria que produix vorer al xiquets disfrutar per haver guanyat...

Enhora bona de nou, i con enguany serà l´ultim any que estic al C.P. El Barranquet dir-vos als que us quedeu que aplegar a tindrer una extructura asolida d´esport escolar a un col.legi tan xicotec com el Barranque és molt dificultos, i pateix de molta frajilitat.
No vos confieu, el trevall de molts any en un sol any pot anar per l´aire i desprer n´hi haurá que començar de nou i des de zero.
Força Barranquet