Informació de contacte

diumenge, 6 de setembre de 2009

Projectes fets realitat

Després d'un temps en que des de l'Ampa es va prendre la decisió d'adquirir i instal·lar algun element lúdic en la zona del pati destinada a l'alumnat de primària, finalment el projecte és una realitat, i les nostres filles i fills en podran gaudir des del començament del nou curs amb el joc que es veu a la foto. El joc està emplaçat a la zona on es va plantar la falla el curs passat, i ja ha estat provat per alguns dels xiquets i xiquetes.

El que no podrà ser realitat es el projecte d'instal·lació d'un rocòdrom, ja que el mural artístic que ha pintat l'Ajuntament en la paret on anava a ficar-se impedeix ubicar-lo allí i no hi ha altra zona que tinga les mateixes condicions.

Però a canvi, es posarà un altre joc de característiques semblants al que ja es troba instal·lat, junt a la taula de ping-pong.

Una altra millora que l'Ampa s'havia compromès a dur a terme abans del començament del curs era la d'augmentar la seguretat de l'alumnat que fa ús de la pista de bàsquet folrant el suport de les cistelles amb material encoixinat, per a amortir un possible impacte dels jugadors amb la cistella. També ha estat ja emplaçat i disponible per al començament del curs.

Fora bo que la Conselleria d'Educació es preocupara d'aquestes coses, però ara per ara sembla que es troben molt atrafegats pensant en quina llengua podria impartir-se l'educació per la ciutadania o quins idiomes podrien engrossar l'oferta per a l'alumnat de secundària.

Mentre tant, hem de ser les mares i els pares els que dediquem el nostre temps, esforç i diners en solucionar nimietats com les que hem explicat.

1 comentari:

J.C.BLASCO ha dit...

Enhorabona per l'ampliació d'elements lúdics, este joc va fer les delicies dels 1sr y 2º de primaria sobretot, llastima el rocòdrom pero cal dir que la paret a quedat molt bonica en divers temátiques artistiques de pintura, m'agradat molt.
La seguretat també esta molt be, amb el encoixinat del suport de les cistelles.
sense més a dir, bon començament de curs.