Informació de contacte

dimarts, 18 d’agost de 2009

Eppur si muove...

O "nunca es tarde si la dicha es buena". El cas és que finalment, l'Ajuntament de Godella ha posat mans a l'obra i està remodelant tots els serveis de l'edifici principal de l'escola.

Com es veu a la foto, sembla ser que el famós banquet que feien servir els xiquets d'infantil per a poder pixar als urinaris de la planta baixa, aviat serà un record. I també s'intervindrà en els serveis de la primera planta.

Altra de les reivindicacions històriques, que era la desaparició de la banyera existent als serveis de l'aula de 3 anys, ha estat atesa i ara la banyera es troba dins del contenidor dels enderrocs, camí d'algun ecoparc.

Cal dir que la Directora, Encarna Martínez, està anant al centre a supervisar la marxa dels treballs i la seua adequació a allò que es necessita.

Pel que fa al pati de l'escola, l'Ajuntament posarà formigó per a la base del joc que hem comprat des de l'Ampa i que s'instal·larà al començament de setembre, i també per a la zona del rocòdrom, amb la qual cosa s'estalviarem un diners que teníem previstos d'invertir ací.

El rocòdrom canviarà la ubicació que havíem previst inicialment, ja que del contrari faríem malbé una part del nou mural que també ha pintat l'Ajuntament de Godella en el mur que separa l'escola de les finques veïnes. Ho instal·larem en la paret exterior de l'edifici multiusos que està més allunyada de l'edifici principal.

Serveis nous, joc nou, mural nou, quan tornen les xiquetes i els xiquets el dia 8 a l'escola no la coneixeran.

Així i tot, encara queden pendents millores responsabilitat de la Conselleria d'Educació com l'ampliació del menjador, la substitució de la uralita de l'edifici multiusos o la instal·lació d'un umbracle al pati. Esperem que durant el nou curs vagen concretant-se aquestes millores.

1 comentari:

hecuba ha dit...

Per fiiiiii, quina alegria, bon comenÇament....