Informació de contacte

dijous, 2 de juliol de 2009

Millores de manteniment al Barranquet

Arriba l'estiu i amb les vacances escolars, arriba també el moment de realitzar tasques de manteniment i millores als centres escolars. Com es veu a la foto, i podreu comprovar els que passeu al costat de l'escola, l'Ajuntament de Godella ha començat aquestes millores per la vessant estètica, deixant les qüestions més pragmàtiques per a una miqueta més endavant. Hi ha un compromís verbal en ferm dels Regidors d'Educació i d'Obres de que al llarg de l'estiu es duran a terme les tasques que detallarem a continuació, que varen ser sol·licitades per escrit per la direcció del Centre, i que van ser ratificades en una reunió que tingué lloc a l'Ajuntament entre aquests dos regidors i una representació de la Junta Directiva de l'Ampa.

Les feines que s'han de dur a terme són les següents:

LLANTERNERIA :

  • Reparar la font del pati d’Infantil que continua sense aigua.

  • Reparar goteig amb una clau d’entrada d’aigua exclusiva (com ja digué el Servei de manteniment de l’Ajuntament en novembre de 2008)

  • Acondicionament dels serveis de la planta baixa: adequar-los a l’edat de l’alumnat. Substitució inodors de paret (urinaris) de xics a l’Edifici Central (els de la primera planta estan clausurats) . L’aixeta de la pica en aquest bany s’ha de reparar .

  • Llevar la banyera de l´aula de tres anys i posar dos inodors

ELECTRICITAT:

  • Revisió de la pantalla de tubs de llum de l´aula de 1er que continua fent molt de soroll.

  • Llums del vestíbul ficar interruptor doble ( per deixar per la nit dos llums enceses per seguretat)i Ficar pantalla a la llum del vestíbul.

  • Resoldre els problemes de l'aula d'informàtica. Continua disparant-se l’automàtic.

  • Substitució de les pantalles dels tubs a l’aula de tres anys perquè tenen poca llum actualment.

  • Reparar cable de l´alarma a la cuina.

A banda, els regidors ens informaren de que com cada estiu, es farà una neteja a fons de totes les dependències del col·legi.

Finalment, per part dels representants de l'Ampa, es va presentar aquest projecte per a la instal·lació de nous elements lúdics a la zona del pati que utilitza l'alumnat de primària. Ara mateix estem a l'espera de que ens autoritzen a dur a terme la instal·lació i a que l'Ajuntament ens anuncie si pot col·laborar econòmicament amb l'Ampa en l'esmentada instal·lació.