Informació de contacte

dissabte, 13 de juny de 2009

Homenatge a Vicenta


Vicenta Ferrando, l'estimada mestra d'infantil, es jubila a l'acabament del curs i un grup de pares i mares ha preparat un audiovisual que recull imatges de la trajectòria de Vicenta en el Barranquet.

El proper dimarts 16 de juny celebrarem un acte d'homenatge i comiat a aquesta persona tant volguda tant per les famílies que l'han tingut de mestra d'algú dels seus fills o filles, com per les que no.

L'acte es farà al Saló d'Actes de Villa Teresita de Godella a les 20:00 hores.

Esperem l'assistència de totes les famílies del Barranquet. I si coneixeu alguna família que ja no pertany al centre però ha estat, convideu-la a participar.

2 comentaris:

Viñals ha dit...

Vicenta:
tu ets la mestra que jo hagués volgut tenir i no vaig poder tenir, però l'atzar ha volgut que siguis la mestra no d'una, sinó de les meves dues filles.
Moltes gràcies per la teva dedicació, passió, compromís, i fins i tot sentit de l'humor. Els nens i nenes que han passat per les teves aules et recordaran sempre i comptaran als seus fills la sort que van tenir al compartir amb tu el descobriment a la vida.
Que la sort t'acompanyi.

MARIO ha dit...

MOLTES GRÀCIES PER TOT. LLÀSTIMA NO HAVER-TE TINGUT COM A MESTRA QUAN VAIG SER XICOTET, PERÒ GRÀCIES PER HAVER SIGUT LA MESTRA DEL MEU FILL, ENCARA QUE HAJA SIGUT AL TEU ÚLTIM ANY.GRÀCIES PER LA TEUA DEDICACIÓ, PER HAVER VOLGUT DES DÙN PRIMER MOMENT QUE ENS INVOL·LUCRAREM AMB LES ACTIVITATS DELS XIQUETS, GRÀCIES PER LA TEUA SIMPATIA,I, EN RESUM, GRÀCIES PER SER COM ERES. ESPERE QUE ET VAJA BÉ, I A VORE SI ALGUN DIA ET DEIXES CAURE PEL COL·LEGI, QUE ELS TEUS XIQUETS S'ALEGRARAN MOLT.
GRÀCIES