Informació de contacte

dissabte, 18 d’abril de 2009

El 28 d'abril a la vaga de l'ensenyament públic

La "Plataforma per a l'ensenyament públic", en la que l'Ampa del Barranquet està representada per mitjà de FAPA València, i que es troba integrada per sindicats d'ensenyants, Federacions d'Associacions de mares i pares, Federació Escola Valenciana, partits polítics, etc. ha convocat una jornada de vaga per al proper dimarts 28 d'abril, en contra de la política educativa del Govern Valencià i en defensa de la qualitat a l'ensenyament públic. Les reivindicacions es troben replegades en un document que podeu consultar punxant ací.

La darrera Assemblea General de l'Ampa, va decidir recolzar aquesta convocatòria i difondre-la entre totes les famílies del Barranquet. També va decidir proposar aquest recolzament per part del Consell Escolar del Centre, cosa que va succeir en la seua darrera sessió.

A les pàgines de Fapa, i de la Plataforma per l'ensenyament públic trobareu més informació d'aquesta convocatòria. També podeu llegir notícies sobre la vaga publicades per Vilaweb el 24 de març, 6 d'abril, 8 d'abril, altra del 8 d'abril i 17 d'abril.

La manera que tenim les famílies de secundar la vaga és no portar les nostres filles i fills a l'escola l'esmentat dia 28 d'abril. Per a justificar aquesta no assistència davant la Direcció del Centre (recordeu que l'ensenyament en primària és obligatori i cal justificar la no assistència a classe) repartirem un formulari en el que la mare o el pare, ho comunicarà al centre, així com la no assistència al menjador si és el cas.

Per a informar de tot plegat, el proper dijous 23 d'abril, a les 17:30, a l'Aula de Música del Barranquet, celebrarem una reunió informativa, en la que comptarem amb la presència d'alguna persona de la directiva de Fapa-València, per a que conegam tots els pormenors de la convocatòria de vaga i de la manifestació que es farà a la plaça de Manises de València la mateixa vesprada del dia 28 d'abril.

Des de la Junta Directiva us demanem assistir a la reunió i us animem a secundar la convocatòria de vaga.

L'educació de les nostres filles i fills es mereix la nostra participació.