Informació de contacte

dijous, 12 de març de 2009

Falla del Barranquet 2009

Una vegada més, les xiquetes i els xiquets del Barranquet han vist cremar la falla que dies enrere havien anant construint amb l'ajuda de les mestres i els mestres, i la resta de personal del centre. La falla era astronòmica tant per la seua temàtica com per la seua grandària, que era la més alta amb diferència de les darreres edicions.

La cremà ha estat un acte multitudinari tant pel que fa a alumnes i personal del centre, com per les famílies, que han acudit en massa a presenciar aquest esdeveniment. I fins i tot autoritats. Per part de l'Ajuntament de Godella han assistit a aquesta festa Ferran Vilella, Regidor d'Educació, Hermenegildo Estellés, Regidor de Serveis Municipals acompanyats d'algun funcionari i agents de la Policia Local, que han supervisat la seguretat de la festa.

La jornada de portes obertes ha començat amb diferents danses valencianes com la dansà o la Moma, a càrrec de tot l'alumnat del cole i tot seguit s'ha procedit a convertir la falla en cendra i brases, entre la alegria general dels assistents.

Tot seguit es pot vore el moment màgic de la cremà, encara que el moment culminant de la caiguda del monument no ha estat replegat per la càmera, que en aquell moment buscava les reaccions del públic.

Enhorabona a totes les persones que han participat en el projecte i que ens han donat una nova ocasió de compartir una actividad a tot el món que forma part de la comunitat educativa del Barranquet.

1 comentari:

Conxa ha dit...

Molt xulo el video!!