Informació de contacte

dijous, 19 de febrer de 2009

Possibles millores al Barranquet


El passat dijous 29 de gener, la directora del Centre i el Regidor d'Educació de Godella, tingueren una reunió amb el Subdirector Territorial d'Educació, Antonio Berzal Jiménez-Bravo. Es tractaren els temes relacionats amb les deficiències estructurals del centre: ampliació del menjador, eliminació de la coberta d'uralita de l'edifici multiusos i cobriment de la pista esportiva per a poder usar el pati els dies de pluja i disposar d'ombratge els dies amb molt de sol.

El dijous 12 de febrer, la Junta Directiva de l'Ampa es vàrem reunir amb tots dos per tal de que ens informaren de les conclussions d'aquesta reunió.Prèviament a la reunió, el Regidor d'Educació va encomanar als tècnics urbanístics de l'Ajuntament la redacció d'un projecte per a cadascuna d'aquestes intervencions, projectes que es van portar a la reunió a la Conselleria. La primera impressió va ser positiva, ja que trobaren al Subdirector Territorial receptiu cap als problemes que li exposaren, prenguen nota de tots ells i interessant-se per la viabilitat dels projectes.

La proposta per a l'edifici multiusos passaria per la construcció d'un nou edifici amb un pis superior per a poder destinar-lo a les aules d'infantil i altres dependències. El cobriment de la pista esportiva no necessita molta més explicació i l'ampliació del menjador consistiria en allargar l'actual edifici principal fins al mur exterior que dona al carrer Bonavista.

Sembla ser que el proper pas serà una visita "in situ" a les instal·lacions del centre per part de tècnics municipals i de la Conselleria per a perfilar les propostes i poder emetre un informe més detallat al la Direcció Territorial. Aquesta visita es faria en el termini d'un mes o mes i mig.

De moment pareix que hi ha molt bona disposició per part de totes les administracions implicades, encara que no hi ha cap compromís en ferm.

Esperem que vaja tot endavant i milloren sensiblement les condicions de vida en el centre per a les xiquetes i els xiquets.